Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
DXN jutalomutazás minden évben

Utazás a DXN-nel, minden évben, jutalomból, a DXN költségére

2008-as csatlakozásunkat követően minden
DXN utazás résztvevői lehettünk

Malajzia 2008

Az elsőre még akkor került sor, amikor a DXN még meg sem jelent hivatalosan Magyarországon és Európában. 2008 július végén érkezett haza Kócsó Laci Malajziából a hírrel, hogy a DXN piacot nyit Európában és az első lépésekkel Lacit bízták meg. Mivel a feltétel a biztos indulásra 500 regisztráció volt, belekezdtünk teljes sebességgel és két hónap alatt négyszer annyi regisztráció érkezett Malajziába, mint a limit volt.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy októberben megjelent egy kihívás az intraneten. Az alábbi képek között megtalálható az eredeti versenykiírás, az eredményhirdetés és egy Malájziából küldött fényképes üdvözlet valamint néhány kép a DXN Farmról. Oda utazhattunk öten. Erre az utazásra még egyedül mentem.

2013-ban adtuk ki Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak! című könyvünket, amiben a DXN hazai indulásának első másfél évét írtuk meg, benne sok-sok részlet található erről az utazásról is. Nyomtatott könyvünk már csak néhány példány van és ebben a formában nem is fogjuk többé kiadni. Viszont elérhető online változatban. Ide kattintva, teljesen ingyen tudod elolvasni.

Mielőtt röviden listázom a többi utazás képeit és videóit egy megjegyzés. Miközben az oldal szerkesztéséhez gyűjtöttem az anyagot rájöttem, hogy ez így nagyon hosszú anyag lesz. A célom, hogy Te, Kedves Olvasó valós képet kapj arról, hogy mi lehet akár a te osztályrészed is, ha csatlakozol hozzánk. Nem akarom hogy unatkozz.

Ezért itt nagyon rövid, főként címszerű szövegeket írok, néhány kép és é néhány videó kíséretében. Ígérem, hogy a későbbiekben, havonta egy utazás történetét részletesen is olvashatod itt a blogon.

Azért, hogy láthass egy átfogó képet, itt most megnézheted Vali előadását. 2014-ből. Ő akkor minden utazás pólóját bemutatva, fiatal modellek segítségével tartott egy előadást. Tőlünk független hálózatépítők véleménye szerint ez az előadás a mai napig a legjobb a hazai DXN történetében. Kár, hogy akkor csupán egy bekapcsolva felejtett videó kamera rögzítette. Féltett kincsként őrizzük.

Malajzia 2010

Jól látod 2009 mintha kimaradt volna, de nem így van. 2009 március 4-én indult hivatalosan a DXN Magyarországon és ezzel együtt Európában is, így gyakorlatilag egy töredék év teljesítményét értékelve utazhattunk Malajziába. A korábban említett könyv történetének utolsó momentuma ez az utazás. Olvasd el!

MSC Splendida 2011

Az első igazi családi utazás. Egészen biztos, hogy a DXN nélkül nem tudtunk volna minden gyerekünkkel együtt ilyen színvonalú luxus útra eljutni. És – akkor még nem tudtuk – hamarosan ismételtünk.

Szingapúr 2011

Érdekes módon 2011-ben volt még egy jutalomút. Szingapúrba utaztunk és ott is egy luxus hajóút volt az ajándék. Az összes korai utazásra igaz, hogy szinte minden fotót és videót én készítettem, így aztán nagyon kevés felvételen vagyok látható. Ezért 2018-ban készítettem egy érdekes videót a 2011-es nyersanyagokból. Egyrészt hogy végre én is ott legyek, másrészt, mert 2018 májusban a DXN 25 születésnapi ünnepségét követően, Kuala Lumpurból ismét Szingapúrba megyünk, hogy hajóra szálljunk. A képgaléria után megmutatom ezt a videót is.

Dubai 2012

Csak kapkodtuk a fejünket. Rengeteg élmény, sivatag, terepjárók, a világ legmagasabb épülete, sípálya a forróságban, stb. Vali azt mondta, ide mindenképpen vissza kell jönni. Az egyik legemlékezetesebb utazás volt.

Malajzia 2013

A DXN 20. születésnapját Kuala Lumpurban ünnepeltük, utána pedig egy csodálatos tengerparti szállodában pihentünk. Előtte már Langkawin kicsit belekóstoltunk a jóba és maradtunk s még pár napot egy másik szállodában, szintén a tenger partján.

MSC Preziosa 2014

Itt az ismétlés! Újra egy hajó és ismét az egész család. Sőt! Erre az  utazásra velünk tartott Olga lányunk férje Laci is.

Costa Diadema 2016

Egy év kimaradt. Ennek az oka, hogy a DXN áttért a naptár szerinti (január-december) minősülési időszakra a korábbi (szeptember-augusztus) rendszerről. Újabba hajóút, másik társasággal, új városok a megszokott szuper DXN-es társasággal.

Dubai 2017

Ahogy Vali mondta, ide vissza kell jönni. Megtörtént. 🙂

A további utazásainkról pedig sokkal részletesebben és aktuálisan fogok tudósítani.

Szeretnél Te is az átlag fizetésnél magasabb DXN bónuszok mellé hasonló utazásokat kapni ajándékba? Megértelek. Bal oldalon kattints a “Regisztrálj díjmentesen” bannerre és csatlakozz hozzánk!

8pont8 SHOW

8pont8 SHOW

A moziterem hatalmas vásznán, a profi kivetítő segítségével, elröpítünk Téged is Malajziába másfél órára...

Piramis minden, ami jól működik

Piramis? – Ez...

A legszebb, hogy ilyen kis piramis bármennyit épülhet az MLM-ben, teljesen mindegy, hogy valaki évekkel ezelőtt, vagy csak tegnap csatlakozott, bármikor belefoghat, és felérhet a...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!