Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
web4n gyorsindító tréning

Tartalom marketing – tréning online hálózatépítőknek

Online hálózatépítés tartalom marketing segítségével

Tíz éve bizonyítjuk, hogy nagyon jól tud működni annak, aki felkészülten, a tudását folyamatosan karban tartva, az új korszerű munkamódszereket, ismereteket beépítve műveli.

A világ, főleg az online világ a 21. században fénysebességgel változik. Ma már azzal a tudással, azokkal az eszközökkel, amikkel tíz éves sikeresen operáltunk, lehetetlen online sikereket elérni.

Ma már biztosan kell tudnia annak, aki ezen a pályán játszik,
hogy mi az a kereső marketing és a tartalom marketing

Valamint ezeken felül érdemes ismerni, hogy milyen fizetős és milyen ingyenes lehetőségek állnak a hálózatépítő rendelkezésére, ajánlata népszerűsítésére.

Zilahi Krisztián és Janzsó SzilárdEgy ideje, a 8pont8 DXN Gyémánt vonal tagjai számára, elindítottunk egy fejlesztést a web4n-el. A web4n főként hálózatépítőknek készít online eszközöket. 

A cég alapítói, Janzsó Szilárd és Zilahi Krisztián meglehetősen nagy tapasztalattal, tudással rendelkeznek szakterületeiken.

Szilárd főként a vállalatirányítás, tervezés, szervezés és projekt menedzseri terület szakértője, de kiváló és gyakorlott motivációs tréner is.

Zilahi Krisztián minősített konverziós ráta optimalizáló és tesztelő specialistaZilahi Krisztián tartalommarketing specialistaKrisztián pedig az online marketing területén szerzett sokéves tapasztalatot és alapképzettségén felül Certified Optimization & Testing Specialist, azaz minősített konverziós ráta optimalizáló.

Valamint tesztelő specialista valamint Content Marketing Specialist, azaz tartalommarketing specialista.

Szakmai útmutatásukkal és irányításukkal készült el az a keret, amit a 8pont8 Csapat tagjai csak, mint web4n weboldalt ismernek.

Az új onlie eszközparkhoz tartalomra is szükség van

Mivel a web4n eredeti célja, hogy hálózatépítőknek készítsenek tartalom marketingre alkalmas eszközöket, amely önmagában már kínálja a keresőmarketing megoldásokat is, mint szaktanácsadót bevontak engem is a fejlesztés folyamatába. A megtisztelő felkérésnél szinte azonnal tovább is léptem, mert nem csak a fejlesztők kaptak tőlem instrukciókat, de nekiláttam egy DXN-es tartalom létrehozásának, hiszen én és a 8pont8 Csapat tagjai erre akarjuk használni az új online eszközt.

Természetesen sokkal jobb szövegeket írni, képeket válogatni és videókat szerkeszteni csapatban, mint egyedül. Össze is jött egy kvázi szerkesztőség, akik komoly terheket vettek le a vállamról. Nagyon köszönöm a szövegeket, a szakértő segítséget ennek az önkéntes csapatnak.

Mindannyian megérdemlik, hogy név szerint is megemlékezzek róluk:

  • A gyógynövényekről szóló oldalakat összeállította: Dr. Fodor András Attila, a korábban Ferihegyi Repülőtér Állategészségügyi Határállomás vezetője, jelenleg független szakértő
  • Tudományos lektor: Dr. Farkas Anikó (PhD), a növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora, egyetemi docens
  • A termékcsoportokról szóló oldalakat összeállította: Deliné Sorger Brigitta
  • Általános lektor: Kászonné Dobra Ágnes

Az új eszközt máris sokan használatba vették

Zsúfolásig telt a terem a tartalom marketing érdeklődőivelA web4n szakemberei úgy döntöttek, hogy a legelső jelentkezőket, akik weboldalt rendeltek, ajándékozzák egy ingyenes, gyorsindító tréninggel. 

Már az a mód, ahogyan ezt a lehetőséget a tudomására hozták a későbbi résztvevőknek, egyben az új eszközpark néhány elemének bemutatása is volt, hiszen az exit popup ablakon való jelentkezés egy a weboldalakon hamarosan működő technikai eszköz, de emellett egy online marketing fogás is, ami az oldalhoz képes kötni a látogatót, így ez egyben akár a keresőmarketing kategóriájába is belefér.

A 2018. április 07-i tréning hallgatói a téma szakértőjétől, Zilahi Krisztiántól kaptak alapképzést a témában, aminek egy sarkalatos pontja a tartalom marketing. 

Nem véletlen, hogy megegyeztünk a jelenlevőkkel a következő fontos lépésben. Mindenkinek profivá kell válnia a blogírásban, hogy a később megismerhető lehetőségeiknek így szilárd alapja legyen. 

Nem véletlen az sem, hogy én is az új oldalam blogját használom arra,
hogy erről a nagyon jól sikerült rendezvényről tudósítok

Érdekes a témaSzilárd szombaton, főként, mint motivációs tréner vett részt a tréningen.

Az előítéletekről és arról beszélt, hogy sosem csak annak a személynek kell eladnunk a DXN lehetőségét, aki jelen van a megbeszélésen, hanem főként annak, aki nincs ott, aki majd a párjától, férjétől, feleségétől értesül a lehetőségről. 

Nem volt idő szituációs gyakorlatokra, pedig ebben a témában is nagy szükség van erre, de nem is ez volt az utolsó tréningünk.

Igazán hasznos napot hagytunk a hátunk mögött

Mivel sokkal többen kaptak lehetőséget a részvételre, csupán egyszerre nem férünk be többen – tegnap harmincegyen voltunk – jövő szombaton egy hasonló létszámú csapattal fogunk találkozni.

8pont8 SHOW

8pont8 SHOW

A moziterem hatalmas vásznán, a profi kivetítő segítségével, elröpítünk Téged is Malajziába másfél órára...

Piramis minden, ami jól működik

Piramis? – Ez...

A legszebb, hogy ilyen kis piramis bármennyit épülhet az MLM-ben, teljesen mindegy, hogy valaki évekkel ezelőtt, vagy csak tegnap csatlakozott, bármikor belefoghat, és felérhet a...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!