Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
Piramis minden, ami jól működik

Piramis? – Ez is az? – Aki kérdezi, tudja, hogy mit kérdez?

Ez is egy piramis?

Amikor ezt a kérdést halljuk, reflexből visszakérdezünk, hogy
„Egészen pontosan mit értesz azon, hogy piramis?”

Mivel az esetek nagy többségében azt tapasztaljuk, hogy nem egészen azt értik ez alatt az emberek, ami az valójában, ezért az alábbiakban igyekszünk kicsit közel menni ehhez a nem egyszerű témához.

Nem egyszerű, mert előítéleteken és főként információ hiányon alapul. Sokkal kényelmesebb a felkínált lehetőség alapos elemzése helyett egy begyakorolt sablont használva elutasítani valamit. 

Kényelmesebb, de vajon, aki így tesz, nem szúr-e ki magával? Vagy másként megfogalmazva, akik csípőből tüzelnek az előítételetekkel betárazott fegyverükből, ők fontosak lehetnek-e az MLM-es szempontjából? Nem dob-e el egy nagyon jó lehetőséget ostobán, aki reflexből elutasító?

Nem vagyunk egyformák

Van akinél ez egy szűrő és, amikor egynél több előítélet lövedék eltalálja, le is mond az ellene háborúzó kommandósról, ott hagyja, hogy csak lövöldözzön bátran egymaga.

Van, aki nem adja fel ilyen könnyen és tűzszünetet kér. Majd okos kérdésekkel, például, amit a bejegyzés elején is olvashatsz, igyekszik kideríteni, hogy “ellenfele” komolyan gondolja-e, amit mond, vagy csak ki akar menekülni egy számára akkor még kényelmetlen szituációból.

Hiszen kényelmetlen, mert egy valódi jó ajánlat, egy valódi MLM vállalkozás képviselőjétől, egyben tükör is lehet, amiben a megkeresett ember szépen látja az életét. Látja az évtizedek alatt feledésbe merült álmait, céljait. Látja a valódi időbeosztását, amibe simán belefér napi néhány óra a tévé előtt, beleférnek a nagy evések és egy csomó haszontalan, de legalább rendesen időrabló elfoglaltság. Ebből a nézőpontból szemlélve tényleg nincs idő a függetlenség, egy második láb felépítésére, a sportra, önképzésre, olvasásra,stb.

Amikor az MLM-es, akinek mások a prioritásai, akin látszik, hogy a céljait valósítja meg, aki jobban néz ki, aki bejárja a világot, akinek már nincsen főnöke, megjelenik az ajánlatával, hát ez rém kellemetlen. 

Sokkal kényelmesebb, abban a pillanatban kevésbé fáj,
ha egy bevált szöveggel ki lehet fordulni ebből a helyzetből:
“PIRAMIS”

A tévézéstől csak az időd fogy el! A piramis sokkal jobb,De vajon aztán az otthon magányában, a szappanopera reklámszünetében is hat még ez a fájdalomcsillapító? Akkor, a tévézés magányában, előjön ugye a téma, hogy valamikor voltak még célok és az MLM-es ismerős sem volt semmiben jobb akkoriban, és teljesen hiábavaló a “piramisozás”, mert a tény mégis csak az, hogy neki bejött, de a sorozatok – ez is tény – csak az időt rabolják és egy centivel sem ér az ember közelebb az álmaihoz.

Egy gondolat erejéig,
ha már a tévézés előkerült

Én még nem láttam olyan filmet, ami arról szólna, hogy emberek tévét néznek. Nem fura? A filmek mind arról szólnak, hogy valakik olyasmit csinálnak, amit a tévénéző is szeretett volna, de neki nem jött össze. 

Nem lehet, hogy az akcióhős azért teheti azt, amit tesz, mert az idejét nem a tévé előtt tölti, míg a tévénéző pont azért nem valósítja meg az álmait, mert helyette a tévén azt nézi, hogy valakinek sikerült az, ami neki nem?

A kis kitérő után térjünk vissza az eredeti témánkhoz a piramisokhoz

Ugyanúgy, ahogy minden iparágban, az MLM üzletben is vannak korrekt MLM cégek, jó termékekkel, és vannak kétes MLM cégek is, rossz termékekkel. Vannak hálózatépítők, akik korrektül és jól végzik a munkájukat, és vannak hozzá nem értő, az embereket átverő hálózatépítők.

Lehet, hogy az én megközelítésem túl kemény, de mégis úgy gondolom, hogy a „kétes MLM cégekről” egy idő után kiderül, hogy csupán álcának használják az MLM iparágat, ők egyébként egytől-egyig pilótajáték üzemeltetők.

Ugyanígy a „hozzá nem értő, embereket átverő hálózatépítőkről” is kiderül hamar, hogy semmi közük a valódi MLM-hez.

Lássunk most  egy olyan képpet, ami bemutatja, egy olyan cég felépítését, ami piramis elven épül fel.

Piramis minden jól működö szervezet A piramis főszereplói

 

A következő kép csak annyiban tér el, hogy a munkások között pirossal jelöltem egyiküket, mert bármikor megfordulhat egy melós fejében, hogy ő bizony igazgató akar lenni.

A piramis aljáról fel lehet-e menni a csúcsra?

 A kérdés, hogy elérheti-e ezt a célját?

Természetesen igen, csupán meg kell ezért küzdenie az összes középvezetővel, majd az osztályvezetőkkel, végül az aktuális vezérrel is.

Valljuk meg erre nem túl nagy az esély, bár hasonló történetekről szóló „sci-fi” filmeket többet is lehet látni a tévék műsorán.

Nézzük, hogyan is néz ki a piramis MLM szempontból!

Csupán a megnevezések változnak, és természetesen minden MLM cégnél másként hívják a vezetői szinteket elért embereket. Itt próbáltam olyan általános megnevezéseket használni, amit minden MLM-es elfogadhat.

Piramis minden jól működö szervezet Az MLM igenis piramis

 

A kis piros ember ebben az esetben is azt jelzi, hogy valaki a frissen csatlakozott személyek közül, elhatározza, hogy a Koronás szintet megszerzi magának.

A számottevő különbség itt következik

Nem kell neki ezért háborút indítani a felsőbb szintek tagjaival, hanem egyszerűen belefoghat ugyanabba, amibe a Koronás szintű vezető kicsivel korábban belefogott.

Mivel erőfeszítéseinek az eredménye sosem lehet az, hogy a fölötte bármilyen szinten állók, ennek következményeként, elveszítik pozíciójukat, komoly segítségre is számíthat a felsőbb szintekről.

Saját hálózatának növekedésével, egyre magasabb szintre jut, de ezzel együtt megmarad az eredeti tagozódás saját szintje felett. 

Piramis a piramisban

A fölötte állók pedig az ő növekvő forgalmának köszönhetően egyre magasabb bónuszokat kaphatnak. 

Természetes, hogy mindenben segíteni fogják

Végül eléri ő is a Koronás szintet, de ez nem jelenti azt, mint a hagyományos modell esetében, hogy a korábban a csúcson levő embernek el kell köszönnie címétől.

A legszebb, hogy ilyen kis piramisokat akármennyit fel lehet építeni az MLM-ben, teljesen mindegy, hogy valaki évekkel ezelőtt, vagy csak tegnap csatlakozott, bármikor belefoghat, és felérhet a csúcsra!

Ha ezután az egyszerű magyarázat után, Te is bele tudod képzelni magadat a “Piros emberke” szerepébe, regisztrálj díjmentesen, hogy személyesen felvehessem Veled a kapcsolatot!

Világos minden. Regisztrálok!

8pont8 SHOW

8pont8 SHOW

A moziterem hatalmas vásznán, a profi kivetítő segítségével, elröpítünk Téged is Malajziába másfél órára...

A DXN hazája: Malajzia

Malajzia 2008 –...

Malajzia akkor még csak egy távoli ország volt. A munkának meglett az eredménye, bekerültem az utazó csapatba. 2008. december 10-én felszállt a repülőgép és én...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!