Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
Csatlakozz, hogy minden kihívás választ kapjon!

Ami holnap kihívás, arra a tegnap biztosít fedezetet

Mi lesz velünk holnap? Mi lesz velünk 10 év múlva?
Mi lesz velünk nyugdíjas korunkban?
Milyen kihívás jelent majd feladatot?

Lehet vajon előre tudni a választ?

Én csak tippelni tudok. 

Kihívás, ha elromlik a mosógépViszont megfigyeltem valamit. Bármi is történik, elromlik a mosógép, leesnek a cserepek a tetőről, kigyullad a vezeték a falban, defktes lesz az autó kereke, csrélni kell a vezérműszíjat, extra pénz kell a gyerekek iskolai kirándulásához, esküvőt kell szervezni, stb.

Csupa olyan dolog, és még hosszan sorolhatnánk, amik bekövetkezhetnek. Nagyon különfélék, de van bennük egy közös.

Ha akkor, amikor jelentkezik a kihívás, van elegendő pénzed a megvásárlásra, megjavításra, megszervezésre, nincsen semmi gond. 

Az alapesetben kihívásként, gondként jelentkező dolgok megoldása jelezheti az anyagi jólétet is.

A mi életünkben régebben a felsoroltakhoz hasonlók, megoldhatatlan feladatokat jelentettek. Egyszerűen nem voltunk képesek a két fizetésből a nagy csaléd mellett olyan tartalékot képezni, ami fedezetül szolgálhatott volna. Hogy egészen őszinte legyek, semmilyen tartalékot sem tudtunk képezni.

Sajnos nagyon sokan élnek ma is így.

A megoldás? Hitel?

Adnak hitelt a bankok. Bemutatod a fizetésedet igazoló dokumentumot és kapsz pénzt – nagyon leegyszerűsítve.

Az akutt problémát sikerül is megoldani a felvett összegből, de ettől még nem változik meg az alaphelyzet. Az, hogy korábban nem sikerült tartalékot képezni.

Hogy jön ez ide?

Nagyon egyszerű. Ha nem sikerült tartalékot képezni az pontosan azt jelenti, hogy a fizetés éppen elég a család fenntartására. Ha a kölcsönfelvétellel egyidőben nem emelkedett a fizetés minimum annyival, amennyi a havi törlesztő részlete a kölcsönnek, akkor újabb gondok jelentkeznek. A kérdés ugyanis az, hogy miből lehet visszafizetni a kölcsönt? 

Felteszek még néhány kérdést:

Nem a legnagyobb boldogság, ha szét van szedve az autóVajon azt lehet-e látni, hogy a kölcsönöket felvevő emberek, családok a legboldogabbak? Vajon ők élvezik-e leginkább az életet? Vajon nem attól hangos-e a média, hogy embereket utcára tesznek, elveszik tőlük az autót?

Igen! Tudom.

Amikor működik a mosógép, nem ég a vezeték a falban, a cserepek stabilan állnak a tetőn, a gyerek még nem jár iskolai kirándulásokra, amikor nincs aktuálisan semmi kihívás, akkor mit számít, hogy van-e félretéve bármekkora összeg?

Pedig sokkal nyugodtabb az élet és ráadásul sokkal olcsóbb is, ha a tartalékból lehet megoldani a felmerülő kihívásokat. Mert a ház, amit részletre vesznek, hiába 15 millió a kialkudott ára, mire a kölcsönt visszafizetik, akár 25 millió is lehet a betörlesztett összeg, úgy, hogy a ház továbbra sem ér többet 15 milliónál, és simán el is ment erre két ember aktív élete. Az autóval ugyanez a helyzet.

Na jó! De mindenki, vagy majdnem mindenki így él ma

Pont ide akartam kilyukadni. Ha drágább, egyáltalán nem boldogító, felemészti az ember életét valami, egy életforma, hozzállás, akkor nem lenne-e értelmes körülnézni, hogy lehet-e másként?

Ha a fizetés várhatóan nem fog soha olyan mértékűre nőni, amiből félre lehet tenni, akkor nem lenne-e célszerű körülnézni, hogy miből lehetne újabb bevételekre szert tenni?

Vajon mikor lenne éremes erről gondolkodni, amikor még jó a mosógép, vagy, ha már azonnal kell a megoldás?

A sok kérdéssel arra szeretnék rámutatni, hogy nagyon bölcs ember, aki a holnap kihívásaira tegnap szerzi meg a rávalót.

Hosszú évtizedekig tartott, amíg mi – nagyon bölcs barátaink segítségével – eljutottunk erre a felismerésre. Addigra nyakig ültünk az adósságokban, és pont akkor romlott el a mosógép és estek le a cserepek a tetőről.

De hoztunk egy döntést, és a munkáink mellet belekezdtünk a DXN üzletbe. A dolgaink ma már sokkal jobban működnek. Több évtizedes adósságcsapdából nem egyszerű kilábalni. Amit az ember húsz év alatt hozott össze, azt ne is akarja pár hónap alatt megoldani! Viszont szépen tervezetten, lépésről lépsre fel lehet számolni a tartozásokat, és napról napra szabadabban lehet a holnapot várni.

Mi már látjuk a fényt az alagút végén!

Ez a bejegyzés egy sorozatot indít el

Ezen a blogon, Neked, akit ez érdekel, meg fogom mutatni, hogy mi fán terem az MLM, a hálózatépítés. 

Azt szeretném, ha meglátnád, hogy olyan lehetőséggel kopogtattam be Hozzád, amit a jelenlegi munkád, munkáid, munkáitok mellet tudsz, tudtok elkezdeni. A biztonságot adó fizetéseitek mellett tudjátok felépíteni felfuttatni, és eljön az idő, amikor – ahogy mi – már csak ebből fogtok élni és egyre növekszik a tartalékotok.

A tartalék, ami választ ad holnap kérdéseire.

Ha Neked már ez a cikk is elegendő információt adott ahhoz, hogy belevágj, kattints a “Regisztrálj díjmentesen!” bannerre!

Tarts velünk! Csatlakozz!

8pont8 SHOW

8pont8 SHOW

A moziterem hatalmas vásznán, a profi kivetítő segítségével, elröpítünk Téged is Malajziába másfél órára...

Piramis minden, ami jól működik

Piramis? – Ez...

A legszebb, hogy ilyen kis piramis bármennyit épülhet az MLM-ben, teljesen mindegy, hogy valaki évekkel ezelőtt, vagy csak tegnap csatlakozott, bármikor belefoghat, és felérhet a...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!