Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
Eszköz a gomb is a blogírásban?

Eszköz a gomb is, de hogy jön ez a blogíráshoz?

A dolog úgy kezdődött, hogy a web4n weboldalakon a fejlesztő csapat beüzemelte a “Landing Page” alkalmazást.
Próbából és válaszolva egy tőlük érkezett kérdésre írtam egy gyors szöveget, kerestem hozzá néhány képet, hiszen teljesen ki akartam próbálni, mit tud az új eszköz.
Aztán a kész művet elküldtem és pár óra múlva Janzsó Szilárd barátom tanácsolta, hogy az írásomat tegyem közzé egy blogbejegyzésben, mert szeretni fogják, akik díjazzák a humort.

Úgy döntöttem, hogy hetente jelentkezem egy írással, amiben komoly tudnivalókat tálalok, kissé könnyedebb stílusban, mint amilyenre ez az írás sikeredett.

Szilárdra érdemes hallgatni, ezért változtatások nélkül itt az eredeti szöveg:

Miért Gombok is kellenek az oldlrakellenek gombok?

A gombok fő felhasználási területe a ruhaipar.

Mire is mennénk gombok nélkül?

Például simán leesne a gatyánk, vagy éppen szétfújná a szél a lódenkabátot. 

A gombok díszítő elemek is

Gombok nélkül megállna az élet, eszköz használattól ember az emberGombokat varrnak az öltönyök mandzsettájára, melyeknek semmi hasznuk nincsen azon felül, hogy ezekkel lehet megakadályozni, hogy az öltöny viselője egy úri társaságban az orrát az zakója ujjába törölje.

A hölgyek ruháin gyakran látni olyan gombokat, melyeknek láthatóan semmi értelme, mert se ki, se begombolni nem lehet ezeket, csupán ott vannak, ahol a ruha készítőjének elgondolása szerint lenniük kell. 

Gombot látni némely gyerekjátékként funkcionáló állatfigurán is, mely ez esetben a báb orrát hivatott szimbolizálni, de a hóemberek ruháját is gyakran gombok díszítik, a korábban megszokott széndarabok helyett.

Ennek egyik oka nyilván a hazai bányászat visszafejlődésében lenne kereshető, vagy éppen megtalálható, de ne induljunk el ezen a szálon, mert ez messze vezetne. Akár egészen a föld alá, de maradjunk mi inkább idefent!

Gombok az autóbusz műszerfalánGombok találhatók az autóbuszok műszerfalán is melyekkel sok egyéb mellet a jármű ajtajait lehet nyitogatni vagy éppen csukogatni, attól függően, hogy korábban nyitva voltak vagy zárva.

Az sem véletlen, hogy buszos körökben az ajtókat becsukó autóbusz vezetőjét gyakran emlegetik úgy, hogy “begombolkozik, begombolkozott”.

Mire mennénk, ha a számítógépünkön nem lennének gombok, és milyen káosz szólna a rádióból, ha a hangmérnökök pultjáról hiányoznának a gombok?

Bizonyára depressziós lenne az összes tévéfüggő, ha a távkapcsolókon nem lennének gombok.

Egyértelműen megállapíthatjuk, hogy gombok nélkül valószínűleg megállna az élet… 🙂

A gomb, mint eszköz internetes felhasználása:

Nem utolsó sorban gombokra van szükség ahhoz is, hogy erről az oldalról tovább tudj lépni

Egy gombra mindenképpen, amit úgy is hívnak, hogy button

Ha úgy gondolod, hogy a fenti sorok szerzőjét jobban is megismernéd, kattints az alábbi gombra és írd meg egy rövid, lényegre törő üzenetben:

Szívesen megismerlek!

Bónuszként a figyelmedért megtekinthetsz egy videót,
ami nagyon is a témába vág:

Kedves Olvasó!

Kérlek, hogy akár a weboldal üzenetküldőjén, akár annál a posztnál, ahol ez a bejegyzés megjelenik, vagy e-mailben, telefonon mondd el nekem, hogy mi az az eszköz, amit Te használsz szívesen blogíráshoz. 
Tanulhatunk is egymástól, amellett, hogy mulatságos írásokat olvasgatunk.

És tényleg!

Te milyennek tartod ezt a rövid bejegyzést, amit most főként azért toldok meg ezzel a pár mondattal, mert egy másik barátom, Zilahi Krisztián szerint, legalább 600 szónak kell lennie a bejegyzésnek, hogy a Google értékelje. Most éppen négyszázhatvan szónál tartok, és azért nem számmal írtam, mert azt például a szószámláló nem is számolja be… 🙂

Szóval kérlek, beszélgessünk, hogy mi az az eszköz… ezt a szót is azért írom le néhányszor, mert pont ez lenne ennek a bejegyzésnek a preferált kulcsszava, és erre is nagy szükségem van, mert így esélyes, hogy a Google küld néhány érdeklődőt, akik erre a kulcsszóra keresnek. Ezt meg úgy mondják “onlinemarketingesül”, hogy organikus találat.

Komoly dolog ez a tartalom marketing, én mondom. 🙂

Tehát ne kímélj! Küldjed a véleményedet!

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!